واحد تغذیه و سلف سرویس:

نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد .احتیاج به غذا دائمی است و انسان از بدو تولد تا آخرین لحظات حیات خود در هر سن و شرایطی به غذا و تذیه وابستگی کامل دارد که امری اجتناب ناپذیر است .
واحد تغذیه از واحد های تابعه معاونت دانشجویی بوده که فعالیت خودرا با اهداف ذیل انجام می دهند :
واحد تهیه و توزیع مواد غذایی : تنظیم برنامه غذایی هفتگی سلف سرویس دانشجویی، تهیه و توزیع مواد غذایی یارانه ای جهت ناهار دانشجویان مرکز
واحد نظارت و ارزشیابی : نظارت بر عملکرد پرسنل آشپزخانه،  نظارت به نحوه بهداشت مواد غذایی، سالن های غذا خوری و آشپز خانه غذا خوری های دانشجویی،  بازدید های دوره ای از غذا خوری ها و بوفه ها و نیاز سنجی
واحد آموزش و اطلاع رسانی : صدور کارت تغذیه، آموزش اتوماسیون تغذیه جهت رزو  و شارژ کارت تغذیه، تهیه بروشور و بولتن های آموزشی
سلف سرویس : تهیه ناهارجهت دانشجویان مرکز

معرفی واحد :
سلف سرویس مرکز شامل بخش های  زیر می باشد :
الف ) سلف سرویس پرسنل و اساتید
ب) سلف سرویس دانشجویی که به 2 بخش سلف خواهران و برادران تقسیم می گردد .
ج ) آشپزخانه مرکزی 

 





تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1392-1-31 15:24        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ