تاريخچه دانشگاه جامع علمي کاربردي

دانشگاه جامع يکي از دانشگاههاي دولتي وابسته به وزارت علوم تحقيقات و فناوري است که با هدف ارتقا سطح مهارت شاغلين بخش هاي مختلف اقتصادي و افزايش مهارت هاي حرفه اي فارغ التحصيلان دانشگاهي تشکيل شده و با به کارگيري و سازمان دهي امکانات و منابع  انساني دستگاههاي اجرايي نسبت به برگزاري دوره هاي علمي کاربردي در مقاطع کارداني و کارشناسي اقدام مي کند.

اين دانشگاه تنها متولي نظام آموزش عالي علمي کاربردي است که زير نظر وزارت علوم تحقيقات و فناوري اداره مي شود.

هدف دانشگاه جمع آوري موجباتي است که بخش هاي مختلف اقتصادي اجتماعي و فرهنگي سازمان ها و دستگاه هاي اجرايي دولتي و غير دولتي را براي به کار گيري  نيروي انساني متخصص و مورد نياز پشتيباني نمايد.

تاريخچه مرکز آموزش علمي کاربردي دانشگاه علوم پزشکي شيراز(کوار)

اين مرکز با هدف ترويج آموزش هاي مرتبط با بخش هاي مختلف دانشگاه علوم پزشکي شيراز در آبان 1383 شروع به فعاليت نمود و بعد 7  سال فعاليت با اجراي بيش از 30 کد رشته و 3 دوره کوتاه مدت و ارائه خدمات آموزشي فرهنگي به بيش از 2500 دانشجو  با به کار گيري از 120 هزار متر مربع فضاي آموزشي مفتخر به کسب عنوان نمونه کشوري گرديد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1392-2-2 13:34        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ